Pasta met paprikasaus
Hoofdgerecht, vegetarisch Nodig (4 pers.): 300 gr pasta 4 paprika’s. in stukjes 4 sjalotjes, in stukjes 4 tenen knoflook, fijngesneden 1 blik tomatenblokjes 1 blikje tomatenpuree 2 theelepels (pikante) paprikapoeder ...
Hoofdgerecht, vegetarisch Nodig (4 pers.): 300 gr pasta 4 paprika’s. in stukjes 4 sjalotjes, in stukjes 4 tenen knoflook, fijngesneden 1 blik tomatenblokjes 1 blikje tomatenpuree 2 theelepels (pikante) paprikapoeder ...
Hoofdgerecht, vegetarisch, 4 pers. Nodig: 1 kg aardappels, geschild en in stukken 500 gr pastinaak, in kleine stukken 50-75 gr rucola scheutje melk boter, peper en zout bakje vegetarische gehaktballetjes, ...
Vegetarische lunch- of maaltijdsalade voor 2-3 pers. Nodig: 200 gr verse peultjes 200 gr broccoli, in roosjes 2 teentjes knoflook, fijngesneden 1 kleine (rode) ui, in stukjes 1 klein blikje ...
Maaltijdsalade of bijgerecht voor 2 pers., vegetarisch Nodig: 1 krop sla 250 gr gemengde champignons of kastanjechampignons, in plakjes gesneden 1 rode ui, in ringen 200 gr brandnetelkaas of een ...
Vegetarisch hoofdgerecht, 2 pers. Nodig: 100-150 gr Tortellini (bijv. Grand Italia tortellini ai Formaggi) 2 zoete puntpaprika’s, in de lengte gehalveerd en zaadlijsten verwijderd 100 gr Monchou, op kamertemperatuur 50-100 ...
Vegetarische salade Nodig: rucola tomaten, in stukjes blikje kidneybonen, gewassen en uitgelekt blikje mais, gewassen en uitgelekt tortillachips, grof verkruimeld citroensap, olijfolie, peper en zout eventueel wat verse kruiden, bijv. ...
Vegetarisch hoofdgerecht Nodig (4 pers.) 2 bananen wat citroensap en wat (olijf)olie 300 gr (Pandan) rijst 450 gr diepvries bladspinazie 60 gr walnoten, gehakt 1 groentebouillontablet 400 ml kokosmelk 1 ...
Vegetarisch lunch- of hoofdgerecht. Nodig: 500 gr pizzameel of gebruik pizzadeeg uit de koeling 1 potje tomatensaus of tomatenblokjes restjes groente, fijngesneden, bijv wortel, ui, courgette, paprika, rood pepertje, broccoli, ...