2) Hoofdgerecht - vegetarisch

Broccolirijst met ei en pindasaus

0 in 5

Hoofdgerecht (3-4 pers.), vegetarisch Nodig: 1 grote mok witte rijst, bij voorkeur Basmatirijst scheutje olijfolie 2 grote mokken water 500 gr broccoli 4-6 eieren, hard gekookt 1 theelepel kurkuma, 1 ...

Bekijk recept

Mini-pizza’s van pitabroodjes

5 in 5

Nodig (8 mini-pizza’s, vegetarisch): 4 pitabroodjes 300 gr roerbakgroente, bijv. champignons, ui, paprika, rood pepertje 1 klein potje tomaten- of pastasaus 1 bolletje mozzarella of 1/2 zakje geraspte kaas olijfolie, ...

Bekijk recept

Pasta met paprikasaus

0 in 5

Hoofdgerecht, vegetarisch Nodig (4 pers.): 300 gr pasta 4 paprika’s. in stukjes 4 sjalotjes, in stukjes 4 tenen knoflook, fijngesneden 1 blik tomatenblokjes 1 blikje tomatenpuree 2 theelepels (pikante) paprikapoeder ...

Bekijk recept

Aardappel-pastinaakstamppot met rucola

0 in 5

Hoofdgerecht, vegetarisch, 4 pers. Nodig: 1 kg aardappels, geschild en in stukken 500 gr pastinaak, in kleine stukken 50-75 gr rucola scheutje melk boter, peper en zout bakje vegetarische gehaktballetjes, ...

Bekijk recept

Salade met broccoli en peultjes

0 in 5

Vegetarische lunch- of maaltijdsalade voor 2-3 pers. Nodig: 200 gr verse peultjes 200 gr broccoli, in roosjes 2 teentjes knoflook, fijngesneden 1 kleine (rode) ui, in stukjes 1 klein blikje ...

Bekijk recept

Salade met champignons en (brandnetel)kaas

0 in 5

Maaltijdsalade of bijgerecht voor 2 pers., vegetarisch Nodig: 1 krop sla 250 gr gemengde champignons of kastanjechampignons, in plakjes gesneden 1 rode ui, in ringen 200 gr brandnetelkaas of een ...

Bekijk recept

Gevulde puntpaprika’s met Monchou

0 in 5

Vegetarisch hoofdgerecht, 2 pers. Nodig: 100-150 gr Tortellini (bijv. Grand Italia tortellini ai Formaggi) 2 zoete puntpaprika’s, in de lengte gehalveerd en zaadlijsten verwijderd 100 gr Monchou, op kamertemperatuur 50-100 ...

Bekijk recept

Mexicaanse salade

0 in 5

Vegetarische salade Nodig: rucola tomaten, in stukjes blikje kidneybonen, gewassen en uitgelekt blikje mais, gewassen en uitgelekt tortillachips, grof verkruimeld citroensap, olijfolie, peper en zout eventueel wat verse kruiden, bijv. ...

Bekijk recept

Kokosrijst met spinazie en bananenchips

0 in 5

Vegetarisch hoofdgerecht Nodig (4 pers.) 2 bananen wat citroensap en wat (olijf)olie 300 gr (Pandan) rijst 450 gr diepvries bladspinazie 60 gr walnoten, gehakt 1 groentebouillontablet 400 ml kokosmelk 1 ...

Bekijk recept

‘Alle restjes uit de koelkast’ pizza

0 in 5

Vegetarisch lunch- of hoofdgerecht. Nodig: 500 gr pizzameel of gebruik pizzadeeg uit de koeling 1 potje tomatensaus of tomatenblokjes restjes groente, fijngesneden, bijv wortel, ui, courgette, paprika, rood pepertje, broccoli, ...

Bekijk recept