
Gestoofde prei met appel en mosterdsaus
Nodig: 800 gr prei 2 appels een halve groentebouillontablet 2 teentjes knoflook, fijngesneden 2 eetlepels creme fraiche 1 eetlepel mosterd naar wens een handvol walnoten Snijd de prei in de ...
Nodig: 800 gr prei 2 appels een halve groentebouillontablet 2 teentjes knoflook, fijngesneden 2 eetlepels creme fraiche 1 eetlepel mosterd naar wens een handvol walnoten Snijd de prei in de ...
Nodig (voor een ronde quiche; voor de langwerpige quiche op de foto heb ik ca. tweederde van de hoeveelheden gebruikt) 5-6 velletjes bladerdeeg, ontdooid 500 gr uien, in stukjes 2 ...
Nodig: 250 gr lasagnebladen (ik gebruik zelf meestal wat minder) 600 gr verse spinazie of 450 gr diepvries bladspinazie 1 ui, in stukjes 1 teentje knoflook, fijngesneden 250 gr ricotta ...
Nodig: 1 bloemkool 500 gr aardappelen, geschild 1 bakje vega spekjes, De vegetarische slager 1 bakje vega kipstukjes, De vegetarische slager 125 gr creme fraiche 2 eieren wat gedroogde kruiden ...
Nodig (2 pers.): 4 hardgekookte eieren 1 flinke eetlepel sambal oelek 1 scheutje olie 1 ui, in kleine stukjes 1-2 teentjes knoflook, fijngesneden 2 tomaten, in kleine stukjes 1 flinke ...
Nodig (2 pers.) 150 gr risotto rijst 1 groentebouillontablet scheutje witte wijn olijfolie 1 eetlepel tomatenketchup naar wens wat klein gesneden knoflook en/of ui 150 gr vegetarische spekjes of bacon ...
Hoofdgerecht voor 2 personen. Nodig: 150 gr noedels 250 gr tofu, in kleine stukjes 1 mango, in stukjes 1 (rode) paprika, in stukjes 1/2 bosje lente-ui, in ringetjes 2 eetlepels ...
Basis pastasaus voor 4 personen. Nodig: 800 gram rijpe smaaktomaten, in stukken 1 grote ui, in stukjes 2 tenen knoflook (in de schil) chilivlokken, zout en peper naar wens een ...