Broccoli-bloemkoolsoep
Voor- of tussengerecht, vegetarisch Nodig: 1 kleine bloemkool (ongeveer 500 gr) 1 broccoli (ongeveer 500 gr) 1-3 teentjes knoflook, fijngesneden 3 groentebouillontabletten 100 gr smeerkaas, bijv Eru Balans 15+ eventueel ...
Voor- of tussengerecht, vegetarisch Nodig: 1 kleine bloemkool (ongeveer 500 gr) 1 broccoli (ongeveer 500 gr) 1-3 teentjes knoflook, fijngesneden 3 groentebouillontabletten 100 gr smeerkaas, bijv Eru Balans 15+ eventueel ...
Lunch- of voorgerecht, 4 pers. Nodig: 1 blikje tonijn, op water (of visvrije tonijn) 1 bakje selleriesalade 1/2 komkommer, in schijfjes wat rucola of ijsbergsla 8-10 cherrytomaatjes, in partjes eventueel: ...
Vegetarisch, voor- of hoofdgerecht of als amuse, 4 pers. Nodig: 16-20 grote pastaschelpen, o.a. te koop bij Oil & Vinegar (als amuse 1 schelp per persoon) 1 kleine ui, in ...
Voorgerecht, vegetarisch, 6 pers. Nodig: 1 grote knolselderij, geschild en in kleine stukjes gesneden 1 grote aardappel, geschild en in kleine blokjes gesneden 1 ui, in kleine stukjes 1 (of ...
Voor 6 pers., vegetarisch 500 gr broccoli, steel in stukjes, rest in kleine roosjes 450 gr spinazie á la crème 3 groentebouillontabletten 1 grote aardappel, in stukjes 1 grote ui, ...
Bij- of lunchgerecht voor 4 pers., vegetarisch Nodig: 500 gr (biologische) kruidenzuurkool olijfolie 100 gr rozijnen 5-10 stuks zongedroogde tomaatjes, op olie 2 eetlepels honing paprikapoeder paar takjes peterselie eventueel ...
Voor bij de lunch of brunch of als borrelhapje, vegetarisch. Nodig: kleine bakvormpjes + bakpapier 1 kleine courgette, geraspt 4 eieren, ongekookt 100 gr geraspte kaas 1 klein rood pepertje, ...
Nodig: watermeloen feta scheut citroensap enkele takjes verse basilicum of munt eventueel een handje vol olijven Snijd meloen en feta in stukjes en meng alle ingredienten. Zet – voordat je de salade gebruikt ...