1) Voorgerecht

Tapenade van erwtjes en geitenkaas

0 in 5

Voor op stokbrood of op een toastje, ook lekker als amuse, vegetarisch Nodig: 400 gr erwtjes (bijv. biologische tuinerwten, diepvries AH) 125 gr zachte geitenkaas 1-2 teentjes knoflook, fijngesneden 1 ...

Bekijk recept

Courgettesoep met kidneybonen en geitenkaas

0 in 5

Voorgerecht, 4-6 personen, vegetarisch Nodig: 1 courgette, in stukjes 1 aardappel, in stukjes 1 ui, in stukjes 1-3 teentjes knoflook, fijngesneden 1 blik rode kidneybonen, 400 gr 125 gr zachte ...

Bekijk recept

Broccoli-bloemkoolsoep

0 in 5

Voor- of tussengerecht, vegetarisch Nodig: 1 kleine bloemkool (ongeveer 500 gr) 1 broccoli (ongeveer 500 gr) 1-3 teentjes knoflook, fijngesneden 3 groentebouillontabletten 100 gr smeerkaas, bijv Eru Balans 15+ eventueel ...

Bekijk recept

Torentje met tonijn, sellerie en komkommer

0 in 5

Lunch- of voorgerecht, 4 pers. Nodig: 1 blikje tonijn, op water (of visvrije tonijn) 1 bakje selleriesalade 1/2 komkommer, in schijfjes wat rucola of ijsbergsla 8-10 cherrytomaatjes, in partjes eventueel: ...

Bekijk recept

Gevulde pastaschelpen

0 in 5

Vegetarisch, voor- of hoofdgerecht of als amuse, 4 pers. Nodig: 16-20 grote pastaschelpen, o.a. te koop bij Oil & Vinegar (als amuse 1 schelp per persoon) 1 kleine ui, in ...

Bekijk recept

Knolselderijsoep

0 in 5

Voorgerecht, vegetarisch, 6 pers. Nodig: 1 grote knolselderij, geschild en in kleine stukjes gesneden 1 grote aardappel, geschild en in kleine blokjes gesneden 1 ui, in kleine stukjes 1 (of ...

Bekijk recept

Broccoli-spinaziesoep

0 in 5

Voor 6 pers., vegetarisch 500 gr broccoli, steel in stukjes, rest in kleine roosjes 450 gr spinazie á la crème 3 groentebouillontabletten 1 grote aardappel, in stukjes 1 grote ui, ...

Bekijk recept

Zuurkoolsalade

0 in 5

Bij- of lunchgerecht voor 4 pers., vegetarisch Nodig: 500 gr (biologische) kruidenzuurkool olijfolie 100 gr rozijnen 5-10 stuks zongedroogde tomaatjes, op olie 2 eetlepels honing paprikapoeder paar takjes peterselie eventueel ...

Bekijk recept

Courgettefrittata

0 in 5

Voor bij de lunch of brunch of als borrelhapje, vegetarisch. Nodig: kleine bakvormpjes + bakpapier 1 kleine courgette, geraspt 4 eieren, ongekookt 100 gr geraspte kaas 1 klein rood pepertje, ...

Bekijk recept

Salade van watermeloen en feta

0 in 5

Nodig: watermeloen feta scheut citroensap enkele takjes verse basilicum of munt eventueel een handje vol olijven Snijd meloen en feta in stukjes en meng alle ingredienten.  Zet – voordat je de salade gebruikt ...

Bekijk recept