Kerst 2015: zalm amuse met verse dille

Nodig voor 4 glaasjes:

  • 125 gr kruidenkaas
  • 125 ml zure room
  • scheutje citroensap
  • wat reepjes komkommer (of wortel)
  • wat komkommer, in kleine blokjes
  • wat geroosterde pijnboompitten
  • 100 gr gerookte zalm
  • wat takjes verse dille, fijngesneden
  • peper

Roer kruidenkaas, zure room, dille en citroensap goed door elkaar. Breng op smaak met wat peper. Schep de komkommerblokjes in de glaasjes en schep hierop het kruidenkaasmengsel en daarop de fijngesneden zalm. Garneer met komkommer en dille. Bewaar tot gebruik afgedekt in de koelkast.

Dit recept is een variant op een recept wat ik tegenkwam op goederecepten.nl

 

Print Friendly

Beoordeling

  • (0 /5)
  • (0 Beoordeling)

Delen!