Quiche met rode bietjes en zalm

Nodig:

  • 6 plakjes bladerdeeg
  • 500 gr gekookte rode biet, in stukjes
  • 250 gr zalmfilet, in stukjes
  • 4 eieren
  • 200 gr monchou
  • bosje lente-ui, in ringetjes
  • 1 eetlepel kappertjes
  • peper en zout
  • eventueel wat sla voor de garnering

Vet een quichevorm in en bekleed met de plakjes bladerdeeg. Schep hierop 2/3 deel van de lente-ui, de bietjes en de zalm. Klop de eieren los met een garde en meng met de monchou. Breng op smaak met peper en eventueel wat zout. Schenk het mengsel over de groente. Bak de quiche in een voorverwarmde oven op 200 gr in 30 minuten. Garneer naar wens met wat sla en met de kappertjes en de lente-ui.

Bron: Allerhande

 

Print Friendly

Beoordeling

  • (0 /5)
  • (0 Beoordeling)

Delen!