Amuse van wortelpuree en roquefort
Vegetarisch Nodig (4 stuks): 200 gr (winter)wortel, in kleine stukjes 100 gr roquefort eventueel een klein teentje knoflook, geperst eventueel wat peper 4 amuselepels of glaasjes wat sla voor de ...
Vegetarisch Nodig (4 stuks): 200 gr (winter)wortel, in kleine stukjes 100 gr roquefort eventueel een klein teentje knoflook, geperst eventueel wat peper 4 amuselepels of glaasjes wat sla voor de ...
Nodig : 3 eieren 180 gr boter (zacht) 225 gr bloem 200 gr suiker snufje zout eetlepel citroensap madeleinevorm Klop eieren en suiker met mixer. Voeg in delen bloem en ...
Bijgerecht voor 2 pers., vegetarisch Nodig 200 gr bleekselderij, in dunne plakjes 1 kleine ui, in kleine stukjes 150 gr rode bessen 2 eetlepels olijfolie 1 eetlepel honing peper en ...
Nodig: 5 plakjes bladerdeeg 2 blikjes sardientjes in tomatensaus 1 pot gegrilde paprika’s 1 teentje knoflook 2 eieren half zakje geraspte kaas wat peper en wat groene kruiden. Bekleed een ...
Vegetarische lunch- of maaltijdsalade voor 2-3 pers. Nodig: 200 gr verse peultjes 200 gr broccoli, in roosjes 2 teentjes knoflook, fijngesneden 1 kleine (rode) ui, in stukjes 1 klein blikje ...
Maaltijdsalade of bijgerecht voor 2 pers., vegetarisch Nodig: 1 krop sla 250 gr gemengde champignons of kastanjechampignons, in plakjes gesneden 1 rode ui, in ringen 200 gr brandnetelkaas of een ...
Vegetarisch hoofdgerecht, 2 pers. Nodig: 100-150 gr Tortellini (bijv. Grand Italia tortellini ai Formaggi) 2 zoete puntpaprika’s, in de lengte gehalveerd en zaadlijsten verwijderd 100 gr Monchou, op kamertemperatuur 50-100 ...
Nodig: (vervang voor een alcoholvrije variant de Prosecco door 7-up) 1 groot blik perzikken 100-150 gr vanilleijs 1/2 fles Prosecco staafmixer Doe perzikken (incl. het sap) en vanilleijs in een ...