Kokosrijst met spinazie en bananenchips
Vegetarisch hoofdgerecht Nodig (4 pers.) 2 bananen wat citroensap en wat (olijf)olie 300 gr (Pandan) rijst 450 gr diepvries bladspinazie 60 gr walnoten, gehakt 1 groentebouillontablet 400 ml kokosmelk 1 ...
Vegetarisch hoofdgerecht Nodig (4 pers.) 2 bananen wat citroensap en wat (olijf)olie 300 gr (Pandan) rijst 450 gr diepvries bladspinazie 60 gr walnoten, gehakt 1 groentebouillontablet 400 ml kokosmelk 1 ...
Vegetarisch lunch- of hoofdgerecht. Nodig: 500 gr pizzameel of gebruik pizzadeeg uit de koeling 1 potje tomatensaus of tomatenblokjes restjes groente, fijngesneden, bijv wortel, ui, courgette, paprika, rood pepertje, broccoli, ...
Vegetarisch hoofdgerecht. Nodig (2-3 pers.): 5 plakjes bladerdeeg 500 gr broccoli, in roosjes 2 grote, rijpe peren in plakjes 1 ui, in stukjes 150 gr gorgonzola, in stukjes 125 ml ...
Vegetarisch hoofdgerecht Nodig (4 pers.): 8 stuks tortilla wraps, totaal 320 gr 1,2 kg verse spinazie of 800 gr diepvriesspinazie 1 ui, in stukjes 2-3 teentjes knoflook, fijngesneden olijfolie 3 ...
Vegetarisch voorgerecht Nodig (4 pers.): 500 gr broccoli, in roosjes 100 gr tortellini met kaas (Grand d’Italia) 1 ui, in stukjes zout, peper, nootmuskaat 125 ml creme fraiche 1 groentebouillontablet ...
Vegetarisch, hoofdgerecht voor 2 pers. of bijgerecht voor 4 pers. Nodig: 300 gr verse spinazie 1 ui, in stukjes 1 teentje knoflook, fijngesneden 4 eieren blikje mais, uitlekgewicht ca 285 ...
Nodig: Speltbrood: 500 gr speltmeel, 1 zakje droge gist van 7 gr, 280 ml warm water, 8 gr zout, klontje (room)boter (gesmolten, ong 20 gr) Tomatentapenade: 100 gr zongedroogde tomaatjes ...
Hoofdgerecht voor 2-3 pers. Nodig: 200 gr pasta 1 blikje tonijn (op olie) 1 blikje ansjovis, in stukjes 1 ui, in stukjes 1 paprika, in stukjes 1 rode peper, zaadjes ...