3) Diner

Gevulde puntpaprika’s met Monchou

0 in 5

Vegetarisch hoofdgerecht, 2 pers. Nodig: 100-150 gr Tortellini (bijv. Grand Italia tortellini ai Formaggi) 2 zoete puntpaprika’s, in de lengte gehalveerd en zaadlijsten verwijderd 100 gr Monchou, op kamertemperatuur 50-100 ...

Bekijk recept

Mexicaanse salade

0 in 5

Vegetarische salade Nodig: rucola tomaten, in stukjes blikje kidneybonen, gewassen en uitgelekt blikje mais, gewassen en uitgelekt tortillachips, grof verkruimeld citroensap, olijfolie, peper en zout eventueel wat verse kruiden, bijv. ...

Bekijk recept

Kokosrijst met spinazie en bananenchips

0 in 5

Vegetarisch hoofdgerecht Nodig (4 pers.) 2 bananen wat citroensap en wat (olijf)olie 300 gr (Pandan) rijst 450 gr diepvries bladspinazie 60 gr walnoten, gehakt 1 groentebouillontablet 400 ml kokosmelk 1 ...

Bekijk recept

‘Alle restjes uit de koelkast’ pizza

0 in 5

Vegetarisch lunch- of hoofdgerecht. Nodig: 500 gr pizzameel of gebruik pizzadeeg uit de koeling 1 potje tomatensaus of tomatenblokjes restjes groente, fijngesneden, bijv wortel, ui, courgette, paprika, rood pepertje, broccoli, ...

Bekijk recept

Quiche met broccoli, peer en gorgonzola

0 in 5

Vegetarisch hoofdgerecht. Nodig (2-3 pers.): 5 plakjes bladerdeeg 500 gr broccoli, in roosjes 2 grote, rijpe peren in plakjes 1 ui, in stukjes 150 gr gorgonzola, in stukjes 125 ml ...

Bekijk recept

Tortilla’s met spinazie en roquefortsaus

0 in 5

Vegetarisch hoofdgerecht Nodig (4 pers.): 8 stuks tortilla wraps, totaal 320 gr 1,2 kg verse spinazie of 800 gr diepvriesspinazie 1 ui, in stukjes 2-3 teentjes knoflook, fijngesneden olijfolie 3 ...

Bekijk recept

Broccolisoep met tortellini

0 in 5

Vegetarisch voorgerecht Nodig (4 pers.): 500 gr broccoli, in roosjes 100 gr tortellini met kaas (Grand d’Italia) 1 ui, in stukjes zout, peper, nootmuskaat 125 ml creme fraiche 1 groentebouillontablet ...

Bekijk recept

Mexicaans ovenschoteltje met tortillachips

0 in 5

Vegetarisch, hoofdgerecht voor 2 pers. of bijgerecht voor 4 pers. Nodig: 300 gr verse spinazie 1 ui, in stukjes 1 teentje knoflook, fijngesneden 4 eieren blikje mais, uitlekgewicht ca 285 ...

Bekijk recept

Pasta met tomaat, tonijn en ansjovis

0 in 5

Hoofdgerecht voor 2-3 pers. Nodig: 200 gr pasta 1 blikje tonijn (op olie) 1 blikje ansjovis, in stukjes 1 ui, in stukjes 1 paprika, in stukjes 1 rode peper, zaadjes ...

Bekijk recept

Zalm-groentepakketjes uit de oven

0 in 5

Nodig, per persoon: 100-150 gr zalmfilet 1 kleine aardappel, geschild en in zeer kleine stukjes gesneden 1 tomaat, in stukjes 1 stengel bleekselderij, in stukjes 1 eetlepel Parmezaanse kaas 1 ...

Bekijk recept