Gepocheerde peer met ricottamousse
Nodig (4 desserts): 2 rijpe handperen 200 ml slagroom 4 eetlepels suiker 1 zakje vanillesuiker 125 gr ricotta 250 ml witte wijn handjevol walnoten 4 theelepels honing Schil de peren ...
Nodig (4 desserts): 2 rijpe handperen 200 ml slagroom 4 eetlepels suiker 1 zakje vanillesuiker 125 gr ricotta 250 ml witte wijn handjevol walnoten 4 theelepels honing Schil de peren ...
Nodig: 250 ml yoghurt 250 gr aardbeien 1 banaan eventueel een scheutje honing ijsvormpjes Houd een handjevol aardbeien apart en snijd in kleine stukjes. Doe yoghurt, banaan, de rest van ...
Nodig, 4 personen: 300 gr rabarber (2-3 stengels) 50 gr havermout 50 gr bruine basterdsuiker 50 gr bloem 100 gr roomboter, gesmolten 2 eetlepels aardbeienjam (of aardbeien-rabarberjam) scheutje citroensap 2 ...
Nodig, voor 4 glazen: 1 mango, geschild en in kleine stukjes 125 ml slagroom 150-200 ml volle yoghurt of Griekse yoghurt 4 kleine eierkoeken schepje suiker 8-12 eetlepels sinaasappelsap eventueel ...
Nodig: 125 gr (cake)meel 100 gr boter, op kamertemperatuur 100 gr witte basterdsuiker 2 eieren 2 eetlepels melk 125 ml slagroom rood fruit, bijv. frambozen of aardbeien hartvormige bakvorm (Hema), ...
Nodig, 4 pers.: 4 bolletjes vanille-ijs 4 plakken ontbijtkoek (of kruidnootjes op Sinterklaasavond) 200 gr gedroogde en gewelde abrikozen 1 eetlepel maïzena 1 eetlepel honing naar wens een scheutje sinaasappellikeur ...
Dessert, 4 glazen Nodig: 500 ml (biologische) yoghurt 50-75 gr suiker 1 zakje vanillesuiker 200 ml slagroom stukjes fruit naar keuze Roer de suiker door de yoghurt. Klop de slagroom ...
Nodig: 500 gr verse aardbeien 100 ml sinaasappelsap 2 eetlepels suiker 1 theelepel balsamicoazijn wat verse munt of basilicum 4 dessertlepels yoghurt Dessert, 4 pers. Maak de aardbeien schoon en ...