Bladerdeeg met frambozenmascarpone

Dessert, 4 pers.:

  • 4 plakjes bladerdeeg
  • 250 gr mascarpone
  • 259 gr frambozen (of ander fruit), vers of diepvries
  • naar smaak wat slagroom en/of suiker
  • paar takjes verse munt
  • poedersuiker
  • 1 ei, geklutst

Laat bladerdeeg ontdooien, snijd doormidden, bestrijk met ei en bestrooi met poedersuiker. Bak bladerdeeg 15 minuten in een voorverwarmde oven op 200 gr.

Meng mascarpone en frambozen (bewaar een paar frambozen voor de garnering). Meng even goed door met een staafmixer. Voeg naar smaak slagroom en/of suiker toe. Snijd wat muntblaadjes in stukjes en roer deze door de mascarpone. Leg mascarpone en bladerdeeg op bordjes en garneer met wat frambozen en munt.

Print Friendly

Beoordeling

  • (0 /5)
  • (0 Beoordeling)

Delen!