1) Europees

Avocado-ei salade met zalm

0 in 5

Voorgerecht voor 2 personen. Nodig: 1 rijpe avocado, in kleine blokjes 2 eieren, hardgekookt, in kleine stukjes een paar stengels bosui, in ringetjes (+ wat extra voor de garnering) 50-100 ...

Bekijk recept

Zoete aardappel ‘kapsalon’

0 in 5

Recept voor 2 personen. Nodig: 1 zak Aviko zoete aardappelblokjes, 450 gr (diepvries) 1 bakje vegetarische kipstukjes of vegetarische shoarma 1 theelepel sambal 1-2 paprika’s, in kleine stukjes 1 ui, ...

Bekijk recept

Appelmuffins

0 in 5

Recept voor 12 stuks Nodig: 200 gr (room)boter (op kamertemperatuur) 150 gr kristalsuiker 200 gr zelfrijzend bakmeel 2 appels, in kleine stukjes handvol walnoten, in stukjes 1 theelepel zout 2 ...

Bekijk recept

Spaanse aardappeltortilla

0 in 5

Nodig (hoofdmaaltijd voor 2 personen of bijgerecht voor 4 personen). Ook lekker als tapas. 400 gr aardappels, in kleine blokjes naar wens wat worteltjes (in kleine stukjes) of een ander ...

Bekijk recept

Stamppot met spruitjes, appel en kerrie

0 in 5

Nodig: 2-3 pers. 400-500 gr aardappels, geschild en in stukken 400-500 gr kleine spruitjes, schoongemaakt 1 eetlepel kerrie 2 appels, in kleine stukjes handvol walnoten 100 gr geraspte kaas + ...

Bekijk recept

Pindasoep met peultjes en paprika

0 in 5

Nodig: 200 gr peultjes, afgehaald en in reepjes gesneden 1 rode paprika, in kleine stukjes 150 gr pindakaas 2 groentebouillontabletten 1 ui, in kleine stukjes 1 aardappel, in kleine stukjes ...

Bekijk recept

Soep met pistou

0 in 5

Pistou is de Franse versie van pesto (in plaats van pijnboompitten worden tomaten toegevoegd). De pistou gebruik je in dit recept om de soep goed op smaak te brengen; pistou ...

Bekijk recept

Tonijnsalade met appel

0 in 5

Nodig: 1 blikje tonijn, op olie, uitgelekt een halve appel, in kleine stukjes 2 stengels bosui, in kleine ringetjes een paar zongedroogde tomaatjes, in kleine stukjes scheutje citroensap 1 theelepel ...

Bekijk recept

Pastinaaksoep met dille en vega spekjes

0 in 5

Nodig (2 pers.): 300 gr pastinaak, geschild en in stukjes 1 kleine ui, in stukjes 1 groentebouillontablet 1/2 bakje vega spekjes 1 theelepel gedroogde dille + wat extra voor de ...

Bekijk recept

Boerenkoolsoep met vega worst

0 in 5

Nodig (6 personen): 1 stronk boerenkool, ongeveer 250 gr, gewassen en grof gesneden 1/2 knolselderij, ongeveer 250 gr, geschild en in blokjes 1 winterwortel, in blokjes 1 ui, in stukjes ...

Bekijk recept