
Appelmuffins
Recept voor 12 stuks Nodig: 200 gr (room)boter (op kamertemperatuur) 150 gr kristalsuiker 200 gr zelfrijzend bakmeel 2 appels, in kleine stukjes handvol walnoten, in stukjes 1 theelepel zout 2 ...
Recept voor 12 stuks Nodig: 200 gr (room)boter (op kamertemperatuur) 150 gr kristalsuiker 200 gr zelfrijzend bakmeel 2 appels, in kleine stukjes handvol walnoten, in stukjes 1 theelepel zout 2 ...
Nodig (hoofdmaaltijd voor 2 personen of bijgerecht voor 4 personen). Ook lekker als tapas. 400 gr aardappels, in kleine blokjes naar wens wat worteltjes (in kleine stukjes) of een ander ...
Nodig: 2-3 pers. 400-500 gr aardappels, geschild en in stukken 400-500 gr kleine spruitjes, schoongemaakt 1 eetlepel kerrie 2 appels, in kleine stukjes handvol walnoten 100 gr geraspte kaas + ...
Nodig: 200 gr peultjes, afgehaald en in reepjes gesneden 1 rode paprika, in kleine stukjes 150 gr pindakaas 2 groentebouillontabletten 1 ui, in kleine stukjes 1 aardappel, in kleine stukjes ...
Pistou is de Franse versie van pesto (in plaats van pijnboompitten worden tomaten toegevoegd). De pistou gebruik je in dit recept om de soep goed op smaak te brengen; pistou ...
Nodig: 1 blikje tonijn, op olie, uitgelekt een halve appel, in kleine stukjes 2 stengels bosui, in kleine ringetjes een paar zongedroogde tomaatjes, in kleine stukjes scheutje citroensap 1 theelepel ...
Nodig (2 pers.): 300 gr pastinaak, geschild en in stukjes 1 kleine ui, in stukjes 1 groentebouillontablet 1/2 bakje vega spekjes 1 theelepel gedroogde dille + wat extra voor de ...
Nodig (6 personen): 1 stronk boerenkool, ongeveer 250 gr, gewassen en grof gesneden 1/2 knolselderij, ongeveer 250 gr, geschild en in blokjes 1 winterwortel, in blokjes 1 ui, in stukjes ...