1) Voorgerecht

Spinazie-bleekselderijsoep

0 in 5

Nodig: 300 gr bleekselderij, in kleine stukjes 1-2 teentjes knoflook, fijngesneden 400 gr verse spinazie scheutje olie 2 groentebouillonblokjes optioneel: pasta (50-75 gr) optioneel: mozzarella Wok in wat olie de ...

Bekijk recept

Prei-minestrone soep

5 in 5

Nodig: scheutje olie 2 dikke preien, schoongemaakt en in dunne ringen gesneden 1 ui, in stukjes 1 teentje knoflook, fijngesneden 1 tl venkelzaadjes 2 groentebouillontabletten 500 ml tomatensap 1 pot ...

Bekijk recept

Pesto van peterselie en zonnebloempitten

0 in 5

Nodig: 20 gr platte peterselie, grof gesneden 50 gr zonnebloempitten 100 ml olijfolie 1 teentje knoflook, fijngesneden snuf zout Rooster de zonnebloempitten lichtbruin in een droge koekenpan en laat afkoelen. ...

Bekijk recept

Avocado-ei salade met zalm

0 in 5

Voorgerecht voor 2 personen. Nodig: 1 rijpe avocado, in kleine blokjes 2 eieren, hardgekookt, in kleine stukjes een paar stengels bosui, in ringetjes (+ wat extra voor de garnering) 50-100 ...

Bekijk recept

Pindasoep met peultjes en paprika

0 in 5

Nodig: 200 gr peultjes, afgehaald en in reepjes gesneden 1 rode paprika, in kleine stukjes 150 gr pindakaas 2 groentebouillontabletten 1 ui, in kleine stukjes 1 aardappel, in kleine stukjes ...

Bekijk recept

Soep met pistou

0 in 5

Pistou is de Franse versie van pesto (in plaats van pijnboompitten worden tomaten toegevoegd). De pistou gebruik je in dit recept om de soep goed op smaak te brengen; pistou ...

Bekijk recept

Pastinaaksoep met dille en vega spekjes

0 in 5

Nodig (2 pers.): 300 gr pastinaak, geschild en in stukjes 1 kleine ui, in stukjes 1 groentebouillontablet 1/2 bakje vega spekjes 1 theelepel gedroogde dille + wat extra voor de ...

Bekijk recept

Boerenkoolsoep met vega worst

0 in 5

Nodig (6 personen): 1 stronk boerenkool, ongeveer 250 gr, gewassen en grof gesneden 1/2 knolselderij, ongeveer 250 gr, geschild en in blokjes 1 winterwortel, in blokjes 1 ui, in stukjes ...

Bekijk recept

Groene minestrone soep

0 in 5

Nodig (4-5 pers.): 3 stengels bleekselderij, in dunne reepjes 1 courgette, in blokjes 200 gr sperziebonen een paar takjes peterselie, grof gesneden eventueel wat loof van de bleekselderij, grof gesneden ...

Bekijk recept

Geroosterde tomatensoep met tortellini

0 in 5

Maaltijdsoep, voor 3-4 pers. Nodig: 750 gr smaaktomaten 2 uien 1 teen knoflook, ongepeld 2 theelepels kristalsuiker 2 groentebouillontabletten 80 gr tortellini (met kaas gevuld; bijv. van Grand Italia) flinke ...

Bekijk recept