Spinazie-bleekselderijsoep
Nodig: 300 gr bleekselderij, in kleine stukjes 1-2 teentjes knoflook, fijngesneden 400 gr verse spinazie scheutje olie 2 groentebouillonblokjes optioneel: pasta (50-75 gr) optioneel: mozzarella Wok in wat olie de ...
Nodig: 300 gr bleekselderij, in kleine stukjes 1-2 teentjes knoflook, fijngesneden 400 gr verse spinazie scheutje olie 2 groentebouillonblokjes optioneel: pasta (50-75 gr) optioneel: mozzarella Wok in wat olie de ...
Nodig: scheutje olie 2 dikke preien, schoongemaakt en in dunne ringen gesneden 1 ui, in stukjes 1 teentje knoflook, fijngesneden 1 tl venkelzaadjes 2 groentebouillontabletten 500 ml tomatensap 1 pot ...
Nodig: 20 gr platte peterselie, grof gesneden 50 gr zonnebloempitten 100 ml olijfolie 1 teentje knoflook, fijngesneden snuf zout Rooster de zonnebloempitten lichtbruin in een droge koekenpan en laat afkoelen. ...
Een gezonde, vegan smaakmaker met een kaasachtige smaak. Strooi dit over je salade, over je soep, over aardappeltjes etc. Nodig: 100 gr zonnebloempitten 4 flinke eetlepels edelgist 1 theelepel ...
Voorgerecht voor 2 personen. Nodig: 1 rijpe avocado, in kleine blokjes 2 eieren, hardgekookt, in kleine stukjes een paar stengels bosui, in ringetjes (+ wat extra voor de garnering) 50-100 ...
Recept voor 2 personen. Nodig: 1 zak Aviko zoete aardappelblokjes, 450 gr (diepvries) 1 bakje vegetarische kipstukjes of vegetarische shoarma 1 theelepel sambal 1-2 paprika’s, in kleine stukjes 1 ui, ...
Recept voor 12 stuks Nodig: 200 gr (room)boter (op kamertemperatuur) 150 gr kristalsuiker 200 gr zelfrijzend bakmeel 2 appels, in kleine stukjes handvol walnoten, in stukjes 1 theelepel zout 2 ...
Nodig (hoofdmaaltijd voor 2 personen of bijgerecht voor 4 personen). Ook lekker als tapas. 400 gr aardappels, in kleine blokjes naar wens wat worteltjes (in kleine stukjes) of een ander ...