Kerstdessert
Nodig, voor 4 glazen aardbeienkwark (Danio), 450 gr 8 bitterkoekjes, verkruimeld 2 pakjes diepvries aardbeien 4 eetlepels suiker naar wens wat garnering, bijv. geroosterd amandelschaafsel (de hoeveelheid aardbeiensaus is ruim ...
Nodig, voor 4 glazen aardbeienkwark (Danio), 450 gr 8 bitterkoekjes, verkruimeld 2 pakjes diepvries aardbeien 4 eetlepels suiker naar wens wat garnering, bijv. geroosterd amandelschaafsel (de hoeveelheid aardbeiensaus is ruim ...
Nodig: doosje diepvries aardbeien (250 gr) 2 eetlepels suiker Doe de nog bevroren aardbeien met de suiker in een pannetje en zet op laag vuur. Zachtjes laten koken (ongeveer 20 ...
Nodig, voor 4 desserts: 2 rijpe avocado’s, in stukjes 2 rijpe bananen, in stukjes 4-5 eetlepels pure cacaopoeder wat fruit voor de garnering Schep avocado en banaan in een mengbeker. ...
Nodig (4 pers.) 1-2 rijpe mango’s 1 klein bekertje slagroom, opgeklopt 250 ml mascarpone naar wens wat (vanille)suiker eventueel wat munt ter garnering een paar koekjes (verkruimeld), bijv. meergranen biscuits ...
Nodig, per glas: 100-150 gr magere kwark blauwe bessen 1/2 muesli- of dadelreep, verkruimeld 2 theelepels honing paar blaadje basilicum Schep de helft van de kwark in een glas. Schep ...
Nodig (als dessert of bij de koffie): (chocolade) cake mascarpone (of kwark) slagroom eventueel een schepje suiker vers fruit of een blikje vlaaifruit Snijd de cake in stukjes en schep ...
Nodig: 4-6 porties 12-14 speculaasjes (ongeveer 200 gr) 200 ml slagroom 1 sinaasappel, uitgeperst 250 gr mascarpone 1 kopje (caffeinevrije) koffie 1 eetlepel cacaopoeder naar wens wat geroosterde amandelen Klop ...
Dessert voor 6 personen. Nodig: 250 gr verse of diepvries cranberry”s ongeveer 600 gr appels 100 gr bloem 75 gr havermout 75 gr kristalsuiker 85 gr koude boter, in kleine ...