Fish pie met zeekraal
Nodig (3-4 personen): 800 gr (gemengde) groente naar wens, bijv. broccoli, wortel, bloemkool 500 gr witvis (bijv. kabeljauw), vers of ontdooid bakje zeekraal bakje verse Italiaanse kruiden 1 kg aardappels, ...
Nodig (3-4 personen): 800 gr (gemengde) groente naar wens, bijv. broccoli, wortel, bloemkool 500 gr witvis (bijv. kabeljauw), vers of ontdooid bakje zeekraal bakje verse Italiaanse kruiden 1 kg aardappels, ...
Maaltijdsalade voor 2 personen. Nodig: 125 gr sushirijst 2 eetlepels mirin (rijstwijn) of rijstazijn met wat suiker snufje zout handvol sla 2 eetlepels mayonaise (bij voorkeur op yoghurtbasis) 1 theelepel ...
Nodig: 250 gr rode linzenpasta (koelvers) restjes groente (bijv. tomaat, ui, avocado, paprika etc), in stukjes 100 gr gerookte zalm, in reepjes olijfolie naar wens wat kruiden: peper, zout, gemalen ...
Nodig: 500-600 gr rijpe tomaten, in stukjes 1 blikje ansjovis, in kleine stukjes 1 ui, fijngesnipperd 2 teentjes knoflook, fijngesneden peper 1 klein blikje tomatenpuree olijfolie naar wens wat olijven ...
Nodig: 1 courgette 1 blikje ansjovis 2 eetlepels pijnboompitten 2 eetlepels olijfolie 1/2 citroen, uitgeperst peper naar wens wat rucola als garnering naar wens wat Parmezaanse kaas Rooster de pijnboompitten ...
Nodig: 400 gr gekookte krieltjes (naar wens in de schil) 1 bakje zeekraal 150 gr gerookte forel, in stukjes 2 teentjes knoflook, fijngesneden olijfolie peper en zout scheutje citroen- of ...
Hoofdgerecht, 4 pers. Nodig: 2 courgettes 125 ml crème fraiche scheutje citroensap 200 gr gerookte zalm, in stukjes (of zalmsnippers) 1 teentje knoflook, fijngesneden 100 gr geraspte kaas scheutje olijfolie ...
Hoofdgerecht voor 2 personen. Voor dit gerecht heb je een spiraalsnijder (spirelli) nodig. Nodig: 1 courgette 1 winterwortel eventueel een rood pepertje, in kleine stukjes (met een paar pitjes voor ...