4) Hoofdgerecht - met vis

Quiche met rode bietjes en zalm

0 in 5

Nodig: 6 plakjes bladerdeeg 500 gr gekookte rode biet, in stukjes 250 gr zalmfilet, in stukjes 4 eieren 200 gr monchou bosje lente-ui, in ringetjes 1 eetlepel kappertjes peper en ...

Bekijk recept

Zalmsalade

0 in 5

Nodig: 1 blikje wilde zalm, uitgelekt en graat verwijderd 1 scheutje citroensap 1 gekookt ei, in kleine stukjes 2 eetlepels mayonaise of crème fraiche naar wens wat peper, zout en ...

Bekijk recept

Salade van linzenpasta met zalm

0 in 5

Nodig: 250 gr rode linzenpasta (koelvers) restjes groente (bijv. tomaat, ui, avocado, paprika etc), in stukjes 100 gr gerookte zalm, in reepjes olijfolie naar wens wat kruiden: peper, zout, gemalen ...

Bekijk recept

Pasta puttanesca

0 in 5

Nodig: 500-600 gr rijpe tomaten, in stukjes 1 blikje ansjovis, in kleine stukjes 1 ui, fijngesnipperd 2 teentjes knoflook, fijngesneden peper 1 klein blikje tomatenpuree olijfolie naar wens wat olijven ...

Bekijk recept

Courgettesalade met ansjovisdressing

0 in 5

Nodig: 1 courgette 1 blikje ansjovis 2 eetlepels pijnboompitten 2 eetlepels olijfolie 1/2 citroen, uitgeperst peper naar wens wat rucola als garnering naar wens wat Parmezaanse kaas Rooster de pijnboompitten ...

Bekijk recept

Aardappelsalade met zeekraal en forel

0 in 5

Nodig: 400 gr gekookte krieltjes (naar wens in de schil) 1 bakje zeekraal 150 gr gerookte forel, in stukjes 2 teentjes knoflook, fijngesneden olijfolie peper en zout scheutje citroen- of ...

Bekijk recept

Met zalm gevulde courgettes

0 in 5

Hoofdgerecht, 4 pers. Nodig: 2 courgettes 125 ml crème fraiche scheutje citroensap 200 gr gerookte zalm, in stukjes (of zalmsnippers) 1 teentje knoflook, fijngesneden 100 gr geraspte kaas scheutje olijfolie ...

Bekijk recept

Groente spaghetti met zalm en avocado

0 in 5

Hoofdgerecht voor 2 personen. Voor dit gerecht heb je een spiraalsnijder (spirelli) nodig. Nodig: 1 courgette 1 winterwortel eventueel een rood pepertje, in kleine stukjes (met een paar pitjes voor ...

Bekijk recept

Knolselderijsalade met ansjovis

0 in 5

Nodig: 1 knolselderij, geraspt 2 stengels bleekselderij, in kleine stukjes gesneden handvol (gemengde) ongezouten noten blikje ansjovis, in kleine stukjes 1 sinaasappel, in stukjes 1 klein blikje ananas op sap, ...

Bekijk recept

Risotto met tuinbonen en zalm

0 in 5

Nodig (2-3 pers.): 200 gr risottorijst 1 groentebouillontablet 300-400 gr tuinbonen (blikje, potje of diepvries – ontdooid-) 200 gr zalmfilet 1 ui, in stukjes 2 teentjes knoflook, fijngesneden scheutje olijfolie, ...

Bekijk recept