Roquefortdressing met appel en walnoot
Sladressing of pastasaus Nodig: 75 gr Roquefort, verkruimeld scheutje citroensap 125 ml crème fraiche 1/2 appel, geraspt handvol walnoten, in stukjes Meng de Roquefort met het citroensap en roer goed ...
Sladressing of pastasaus Nodig: 75 gr Roquefort, verkruimeld scheutje citroensap 125 ml crème fraiche 1/2 appel, geraspt handvol walnoten, in stukjes Meng de Roquefort met het citroensap en roer goed ...
Nodig: 30 gr basilicumblaadjes 50 gr Parmezaanse kaas, geraspt 30 gr pijnboompitten 1 teentje knoflook, fijngesneden 2-3 eetlepels olijfolie, extravierge peper voor de pestosaus: een flinke eetlepel crème fraiche Rooster ...
Nodig: 1 blikje artisjokharten, uitgelekt en gehalveerd ca. 5 zongedroogde tomaatjes, in stukjes ca. 10 basilicumblaadjes 1 eetlepel (vegan) mayonaise (alternatief: creme fraiche) snuf peper snuf gemalen chilivlokken optioneel: klein ...
Het recept van dit leuke bijgerechtje komt van Lev Lokaal. Lev Lokaal levert streekproducten uit de Alblasserwaard. Het oorspronkelijke recept was met balletjes gehakt, ik heb dit gewijzigd naar falafel ...
Nodig voor de dressing: 3 eetlepels olie uit een potje zongedroogde tomaatjes op olie 1 eetlepel balsamicoazijn 1 flinke theelepel groene pesto 1 scheutje citroensap peper Dressing: Meng alle ingrediënten ...
Bijgerecht voor 4 personen. Nodig: 600 gr zoete aardappels, geschild en in stukjes 400 ml kokosmelk 1 ui, in stukjes een paar teentjes knoflook, fijngesneden 2 rode chili pepertjes, (bijna ...
Nodig: 1 avocado, schil en pit verwijderd en in stukjes gesneden een paar eetlepels volle yoghurt 1 theelepel sambal Prak de avocado fijn en roer yoghurt en sambal erdoor. Serveer ...
Nodig (8 hapjes): 2 grote eieren half blikje tonijn, uitgelekt verse bieslook, fijngeknipt 1 eetlepel mayonaise of crème fraiche peper boter tapasprikkers naar wens wat sojasaus Klopt de eieren los ...