Aardappel-paprika taartjes

Bijgerecht, 4 stuks:

  • 800 gr vastkokende aardappels
  • 1 rode paprika
  • 1 bolletje mozzarella
  • boter
  • 3 eieren
  • 150 gr magere kwark
  • peper, zout, paprikapoeder
  • 4 kleine springvormpjes

 

Schil de aardappels (snijd grote aardappels doormidden) en kook de aardappels gedurende zo’n 7 minuten. Laat even afkoelen. Snijd de paprika in reepjes of stukjes. Vet de springvormpjes in met wat boter. Snijd de aardappels in dunne plakjes. Leg aardappelschijfjes en paprikastukjes in de springvormpjes en bestrooi met peper, zout en nootmuskaat. Klop eieren en kwark goed door. Verdeel het kwarkmengsel over de aardappels. Leg hierop wat plakjes mozzarella en bestrooi met wat paprikapoeder. Bak 20 minuten in een voorverwarmde oven op

Print Friendly

Beoordeling

  • (0 /5)
  • (0 Beoordeling)

Delen!