Hoofdgerecht, 2-3 pers.
Nodig:
- 200 gr groene aspergetips
- 200 gr gerookte zalm
- bakje roomkaas of zachte geitenkaas (met eventueel wat groene kruiden)
- 1 zak Aviko aardappelblokjes of aardappelkroketjes
- wat olie of boter
- wat sla als garnering
- 2-3 gekookte eieren
- eventueel wat verse groene kruiden ter garnering
Bak de aardappeltjes in wat olie of boter en breng op smaak met wat kruiden. Verdeel de zalm in plakjes en besmeer met de kaas. Kook de aspergetips in 5 minuten in water met zout. Laat daarna nog een paar minuten nagaren in het warme water. Laat de asperges uitlekken en rol ze in de zalm. Maak een grote schaal met daarop de zalmhapjes, de aardappeltjes en de eieren met sla. Direct serveren.
Beoordeel dit recept
0 Mensen Nominale dit recept
Gemiddelde score
(0 / 5)
Nog geen reacties