Basis pastasaus voor 4 personen.
Nodig:
- 800 gram rijpe smaaktomaten, in stukken
- 1 grote ui, in stukjes
- 2 tenen knoflook (in de schil)
- chilivlokken, zout en peper
- naar wens een schepje suiker
- olijfolie
Doe tomaten, ui, knoflook (in de schil) in een ovenschaal. Besprenkel met 3 eetlepels olijfolie en bestrooi met zout, peper en een flinke snuf chilivlokken. Laat 30 minuten roosteren in oven op 200 gr. Knijp daarna de zachte knoflooktenen leeg en roer goed door. Pureer alles met een staafmixer. Voeg naar wens wat suiker toe en voeg eventueel nog wat peper, zout en chilivlokken toe.
Maak daarna de saus af naar wens; met groente (bijv. gebakken champignons en courgette) en kaas (bijv. een bol mozzarella in stukjes) en serveer met pasta.
Beoordeel dit recept
0 Mensen Nominale dit recept
Gemiddelde score
(0 / 5)
Nog geen reacties