Borrelhapjes: kaaslolly’s,wraps, gevulde eieren en tomaatjes met mozzarella

Kaaslolly’s: restje geraspte kaas, wat kruiden (bijv paprikapoeder en Italiaanse groene kruiden), bakpapier, cocktailprikkertjes (even in koud water gelegd)
Meng de kaas met de kruiden. Leg op het bakpapier hoopjes kaas en leg daarop de prikker.
Ongeveer 8 minuten in de oven op 200 gr (hoeft niet voorverwarmd te worden). Druk de prikker nogmaals in de warme kaas. Minimaal 5 minuten af laten koelen en dan voorzichtig (met n kaasschaaf) loshalen van het bakpapier.
(bron: Karin Luiten)

Gevulde eieren: meng het eigeel met wat mayonaise, mosterd en kerriepoeder

Wraps: wraps, gerookte zalm, kruidenkaas en sla
Besmeer de wraps met kruidenkaas, leg hierop wat gerookte zalm en de sla. Rol de wraps op, snij in stukken en zet ze vast met een cocktailprikker

Tomaatjes met mozzarella
Doe op een cocktailprikker een heel of half cherrytomaatje, dan een blaadje basilicum en dan een minibolletje mozzarella.

Print Friendly

Beoordeling

  • (0 /5)
  • (0 Beoordeling)

Delen!