Hoofdgerecht, 2-3 pers., vegetarisch
Nodig:
- 200 gr couscous of bulgur
- 600 gr roerbakgroente, bijv. wortel. spinazie, ui, aubergine, courgette, in stukjes
- 1 potje blokjes witte kaas, op olie
- 1-2 teentjes knoflook, fijngesneden of geperst
- 2 eetlepels balsamico-azijn
- wat verse peterselie
- peper, zout
Kook of wel de couscous of bulgur, volgens de instructies op de verpakking. Laat de kaasblokjes uitlekken en vang de olie op. Wok de groente (incl. de knoflook) in een eetlepel olie van de kaasblokjes gedurende een minuut of 10 (gebruik je spinazie: dan pas aan het eind de spinazie toevoegen). Roer de couscous of bulgur door de groente, breng op smaak met peper en zout, peterselie, balsamico-azijn en nog wat olie van de kaas, Schep de kaasblokjes over het gerecht en dien op.
Beoordeel dit recept
0 Mensen Nominale dit recept
Gemiddelde score
(0 / 5)
Nog geen reacties