Lunchgerecht voor 4 pers. of hoofdgerecht voor 2 pers.
Nodig:
- 1 Turks brood
- 150 gr verse spinazie, gewassen
- 200 gr Cheddar kaas
- 2 tomaten, in plakjes
- 1 bakje vegetarisch spekjes (De vegetarische slager)
- scheutje olie
- peper
- aluminiumfolie
Wok de vegetarische spekjes even in wat olie zodat ze wat knapperig worden. Snijd het Turkse brood doormidden zodat je een onderkant en een bovenkant hebt. Beleg de onderkant met spinazie, gebakken vega spekjes, plakjes tomaat en plakjes Cheddar en bestrooi met wat peper. Leg de bovenkant van het brood erop en wikkel aluminiumfolie om het brood en bak het even af, gedurende 15 minuten op 200 gr in een voorverwarmde oven.
Beoordeel dit recept
0 Mensen Nominale dit recept
Gemiddelde score
(0 / 5)
Nog geen reacties