Nodig:
- 1 blik linzen (ong. 300 gr.), afgespoeld en uitgelekt
- 1 blik kikkererwten (ong. 300 gr.) afgespoeld en uitgelekt
- 1 blik tomatenblokjes
- naar wens nog een paar verse tomaten in stukjes
- 2 uien, in kleine stukjes
- 2 stengels bleekselderij, in stukjes (bewaar wat loof voor de garnering)
- 2 theelepels kaneel
- 2 groentebouillontabletten
- scheutje olie
Wok in wat olie ui, bleekselderij en knoflook gedurende een paar minuten. Voeg 1 liter water toe plus de groentebouillontabletten, de linzen, kikkererwten, tomatenblokjes en tomaten. Breng de soep aan de kook en laat minstens 20 minuten zachtjes doorkoken. Pureer de soep met een staafmixer. Garneer met het loof van de selderij.
Beoordeel dit recept
0 Mensen Nominale dit recept
Gemiddelde score
(0 / 5)
Nog geen reacties