Met rösti en aubergine gevulde paprika’s

Recept voor 8 halve paprika’s. Nodig:

  • 4 rode paprika’s, in de lengte gehalveerd, zaadlijsten verwijderd
  • 1/2 zak rösti
  • 1/2 aubergine of courgette, in zeer kleine stukjes gesneden
  • 1 ui, in kleine stukjes gesneden
  • kruiden naar wens: bijv. peper, zout, gemalen chilivlokken of paprikapoeder
  • 1/2 zakje geraspte kaas
  • scheutje olie
  • eventueel wat verse basilicum

Om de paprika’s sneller te laten garen leg ik de gehalveerde paprika’s eerst 5 minuten in een pan kokend water. Daarna goed uit laten lekken. Bak de rosti, ui en groente in wat olie en breng op smaak met kruiden. Vul de paprika’s met de rosti. Schep er wat geraspte kaas op en bak 15 minuten in een voorverwarmde oven op 200 gr. Garneer met wat basilicum.

Print Friendly

Beoordeling

  • (0 /5)
  • (0 Beoordeling)

Delen!