Naanbrood pizza met rode biet

Door een recept van Hello Fresh (rode bieten pizza) werd ik geïnspireerd voor dit recept. Ik heb verse rode bietjes toegevoegd en als bodem heb ik naanbrood gebruikt. Onderstaand recept is voor 2 personen.

Nodig:

  • 2 naanbroodpizza’s
  • 1-2 rode bietjes, gekookt en geraspt
  • 1/2 bakje (kastanje)champignons,  in plakjes
  • 100 gr kruidenroomkaas
  • stukje Grana Padano kaas, vers geraspt
  • eventueel wat stukjes ui of bosui
  • naar wens wat kruiden bijv paprikapoeder of gedroogde Italiaanse kruiden

Verwarm de oven voor op 200 graden. Besmeer de naanbroden met de kruidenroomkaas. Leg hierop de geraspte rode bietjes, de champignons, ui en de geraspte Grana Padano. Bestrooi naar wens met nog wat kruiden. Bak in de oven tot de kaas gesmolten is (ongeveer 10 minuten)

https://www.hellofresh.nl

Voor meer recepten kijk op http://www.kookboekvanarja.nl

Print Friendly

Beoordeling

  • (0 /5)
  • (0 Beoordeling)

Delen!