Nodig:
- 500 gr krieltjes (in de schil), 5 minuten voorgekookt
- 500 gr roerbakgroente, in stukjes (bijv, paprika, ui, courgette, tomaten, erwtjes etc)
- 200 gr falafel balletjes
- 1 klein bekertje crème fraiche
- 1 ei
- 1-2 teentjes knoflook, fijngesneden
- kruiden naar wens: peper, zout, paprikapoeder, gemalen chilivlokken, gedroogde groene kruiden
- half zakje geraspte kaas
- scheutje olie
Roerbak de groente in wat olie (voeg de zachte groente – zoals tomaten, erwtjes – op het laatst toe). Voeg ook op het laatst de falafel balletjes toe en bak nog even mee. Snijd de wat grotere krieltjes doormidden. Doe in een ovenschaal de krieltjes en het groentemengsel. Klop in een kom de crème fraiche los met het ei, knoflook en kruiden. Schep dit op de groente en strooi er wat geraspte kaas over. Zet 20 minuten in een voorverwarmde oven op 200 gr.
Beoordeel dit recept
0 Mensen Nominale dit recept
Gemiddelde score
(0 / 5)
Nog geen reacties