Nodig (2 pers.):
- 2 zoete puntpaprika’s
- 1 blikje linzen (400 gr), afgespoeld en uitgelekt (heb je wat meer tijd: kook dan de linzen zelf)
- 150 gr blauwschimmel- of blauwaderkaas, bijv. Roquefort, Bleu d’Auvergne of Gorgonzola
- 1 tomaat
- 1 ui
- scheutje olie
- wat peper en zout
- eventueel wat verse of gedroogde Italiaanse of Franse kruiden
Snijd de paprika’s in de lengte doormidden en verwijder de zaadlijsten. Wok in wat olie de ui en de linzen. Voeg de blokjes tomaat toe en de blokjes kaas en laat iets smelten. Breng op smaak met wat peper en zout. Vul de paprika’s met het mengsel en zet 15 minuten in een voorverwarmde oven op 200 gr. Serveer met wat sla.
Beoordeel dit recept
0 Mensen Nominale dit recept
Gemiddelde score
(0 / 5)
Nog geen reacties