Voor op stokbrood of op een toastje, ook lekker als amuse, vegetarisch
Nodig:
- 400 gr erwtjes (bijv. biologische tuinerwten, diepvries AH)
- 125 gr zachte geitenkaas
- 1-2 teentjes knoflook, fijngesneden
- 1 kleine ui, in stukjes
- 1/2 bakje munt, alleen de blaadjes
- 1/2 bakje basilicum, alleen de blaadjes
- 5 eetlepels olijfolie
- scheutje citroensap
- eventueel een handvol walnoten
- wat peper en zout
- staafmixer
Kook de erwten een paar minuten met wat zout. Spoel ze af en doe ze in een kom. Voeg toe: geitenkaas, knoflook, ui, munt, basilicum, olijfolie, peper, zout, citroensap en walnoten en pureer dit met de staafmixer. Bewaar tot gebruik in de koelkast.
Beoordeel dit recept
0 Mensen Nominale dit recept
Gemiddelde score
(0 / 5)
Nog geen reacties