Nodig:
- 250 gr (koelverse) tortellini
- 750 gr roerbakgroente (bijv. 500 gr prei en 250 gr spinazie)
- 1 teentje knoflook, fijngesneden
- 2 tomaten, in stukjes
- 1/2 potje zongedroogde tomaatjes, op olie
- 60 gr Parmezaanse kaas
- een paar takjes verse basilicum
- eventueel wat geroosterde pijnboompitten
Roerbak de groente in een eetlepel olie van de zongedroogde tomaatjes (als je spinazie gebruikt, voeg dan de spinazie pas toe nadat de tortellini is toegevoegd). Kook de tortellini volgens de aanwijzingen op de verpakking en giet af. Maak de tapenade als volgt: doe tomaten, zongedroogde tomaatjes, knoflook, basilicum, Parmezaanse kaas, 1 eetlepel olie van de zongedroogde tomaatjes in een kom en pureer met een staafmixer. Voeg de tortellini toe aan de roerbakgroente en roer de tapenade erdoor. Naar wens nog wat geroosterde pijnboompitten toevoegen
Beoordeel dit recept
0 Mensen Nominale dit recept
Gemiddelde score
(0 / 5)
Nog geen reacties