Nodig:
- 4 kleine bloemtortilla’s
- 3 eetlepels olie
- 1/2 theelepel chilipoeder
- 1/2 theelepel gemalen komijn (djinten)
- 1/2 theelepel paprikapoeder
- (zee)zout
Meng olie, chilipoeder, komijn en paprika en roer goed door. Besmeer de tortilla’s aan boven- en onderkant met het oliemengsel. Snijd de tortilla’s in puntjes (8 puntjes per tortilla). Leg de puntjes op bakpapier en bak ze in de voorverwarmde oven op 175 gr in zo’n 8 minuten knapperig en bruin. Let op dat ze niet te bruin worden!
Lekker met tomatensalsa en (zelfgemaakte) guacamole. Of met deze snelle dip met avocado: http://www.kookboekvanarja.nl/recept-artikelen/tip-voor-een-supersnelle-dip/
Dit recept komt uit het kookboek Elke dag vers (Koken met Janny).
Beoordeel dit recept
0 Mensen Nominale dit recept
Gemiddelde score
(0 / 5)
Nog geen reacties