Tortillachips uit de oven

Nodig:

  • 4 kleine bloemtortilla’s
  • 3 eetlepels olie
  • 1/2 theelepel chilipoeder
  • 1/2 theelepel gemalen komijn (djinten)
  • 1/2 theelepel paprikapoeder
  • (zee)zout

Meng olie, chilipoeder, komijn en paprika en roer goed door. Besmeer de tortilla’s aan boven- en onderkant met het oliemengsel. Snijd de tortilla’s in puntjes (8 puntjes per tortilla). Leg de puntjes op bakpapier en bak ze in de voorverwarmde oven op 175 gr in zo’n 8 minuten knapperig en bruin. Let op dat ze niet te bruin worden!

Lekker met tomatensalsa en (zelfgemaakte) guacamole. Of met deze snelle dip met avocado: http://www.kookboekvanarja.nl/recept-artikelen/tip-voor-een-supersnelle-dip/

Dit recept komt uit het kookboek Elke dag vers (Koken met Janny).

Print Friendly

Beoordeling

  • (0 /5)
  • (0 Beoordeling)

Delen!