Nodig:
- 300 gr boerenkool
- 5-6 plakjes bladerdeeg (of zelfgemaakt deeg)
- 1 bakje (kastanje)champignons, in plakjes
- bakje vegetarische spekjes, De vegetarische slager
- 1-2 uien, in kleine stukjes
- wat boter en/of olie
- gedroogde Italiaanse kruiden
- peper en zout
- 2 tomaten, in plakjes
- 4 eieren
- half zakje geraspte kaas
- scheutje melk
Wok in wat olie de spekjes, ui en champignons gedurende 5 minuten. Voeg de boerenkool toe en wok nog 5 minuten. Breng op smaak met peper, zout en Italiaanse kruiden. Leg in een ovenschaal de bladerdeeglapjes, hierop het boerenkoolmengsel en de tomaten plakjes. Klop eieren, melk en kaas goed door elkaar en giet dit voorzichtig over de tomaten. Garneer eventueel met nog wat bladerdeeg. Zet de schaal in een voorverwarmde oven op 200 gr gedurende 25 minuten.
Beoordeel dit recept
0 Mensen Nominale dit recept
Gemiddelde score
(0 / 5)
Nog geen reacties