Quiche met broccoli, geitenkaas en zongedroogde tomaatjes
Nodig: 300 gr broccoli roosjes 125 gr zachte geitenkaas ca. 10 zongedroogde tomaatjes, in stukjes gesneden 5-6 plakjes bladerdeeg of deeg voor hartige taart 3 eieren 250 ml kookroom of ...
Nodig: 300 gr broccoli roosjes 125 gr zachte geitenkaas ca. 10 zongedroogde tomaatjes, in stukjes gesneden 5-6 plakjes bladerdeeg of deeg voor hartige taart 3 eieren 250 ml kookroom of ...
Nodig (3-4 personen): 800 gr (gemengde) groente naar wens, bijv. broccoli, wortel, bloemkool 500 gr witvis (bijv. kabeljauw), vers of ontdooid bakje zeekraal bakje verse Italiaanse kruiden 1 kg aardappels, ...
Nodig: 15 gr gedroogde paddenstoelen (funghi porcini secchi) 250 gr kastanjechampignons, in plakjes 1 (rode) ui, in stukjes 1 theelepel gedroogde Italiaanse of Provencaalse kruiden 2 groentebouillontabletten 250 ml kookroom ...
Veganistisch hoofdgerecht voor 4 personen: Puree: 500 gr aardappels, geschild en in stukjes 500 gr knolselderij, geschild en in stukjes scheut olijfolie 1 groentebouillontablet peper, zout en nootmuskaat Paddenstoelenstoof: 15 ...
Nodig: 5-6 plakjes bladerdeeg, ontdooid 200 ml crème fraiche 3 eieren 3 paprika’s, in ringen en/of stukjes 1 ui, in stukjes naar wens nog wat extra roerbakgroente, bijv. courgette, wortel ...
Nodig: 250 gr. gedroogde rode linzen, afgespoeld 1 ui, in kleine stukjes 1-2 teentjes knoflook, fijngesneden 3 theelepels kerriepoeder of curry madras kruiden 250-400 ml kokosmelk 3 groentebouillontabletten 1 grote ...
Nodig: 500 gr zoete aardappels, in blokjes 500 gr broccoli, in stukken 1 ui, in stukjes 2 cm verse gember, in kleine stukjes 1 teentje knoflook, fijngesneden 3 groentebouillontabletten 2 ...
Nodig: 250 gr lasagnebladen (ik gebruik zelf meestal wat minder) 600 gr verse spinazie of 450 gr diepvries bladspinazie 1 ui, in stukjes 1 teentje knoflook, fijngesneden 250 gr ricotta ...