Havermout quiche met paprika’s en Hüttenkäse

Nodig:

  • 250 gr havermout
  • scheutje olijfolie
  • 100 ml water
  • 2 paprika’s, in stukjes
  • 1 bakje vega kipstukjes (De vegetarische slager)
  • 4 eieren
  • 2 theelepels gedroogde Italiaanse  of Provençaalse kruiden
  • 200 gr Hüttenkäse
  • wat peper en zout

Roerbak vega kip en paprika’s in wat olie. Meng havermout, scheutje olie, 1 ei, water, peper en zout en kneed er een luchtig deeg van. Doe in een ronde bakvorm wat bakpapier en druk het deeg over de bodem uit met een klein opstaand randje. Verdeel het paprikamengsel over het deeg. Klop 3 eieren los met de Hüttenkäse, peper, zout en kruiden en schep dit over de vulling. Bak de taart gedurende 40 minuten op 200 gr in de oven.

 

Print Friendly

Beoordeling

  • (0 /5)
  • (0 Beoordeling)

Delen!