Nodig:
- 250 gr havermout
- scheutje olijfolie
- 100 ml water
- 2 paprika’s, in stukjes
- 1 bakje vega kipstukjes (De vegetarische slager)
- 4 eieren
- 2 theelepels gedroogde Italiaanse of Provençaalse kruiden
- 200 gr Hüttenkäse
- wat peper en zout
Roerbak vega kip en paprika’s in wat olie. Meng havermout, scheutje olie, 1 ei, water, peper en zout en kneed er een luchtig deeg van. Doe in een ronde bakvorm wat bakpapier en druk het deeg over de bodem uit met een klein opstaand randje. Verdeel het paprikamengsel over het deeg. Klop 3 eieren los met de Hüttenkäse, peper, zout en kruiden en schep dit over de vulling. Bak de taart gedurende 40 minuten op 200 gr in de oven.
Beoordeel dit recept
0 Mensen Nominale dit recept
Gemiddelde score
(0 / 5)
Nog geen reacties