Hutspot met zoete aardappel en falafel

Nodig (2-3 personen):

  • 500 gr zoete aardappel, geschild en in stukjes
  • 500 gr hutspot groente
  • 1 groentebouillontablet
  • naar wens wat verse peterselie
  • peper, zout, naar wens een snuf gemalen chilivlokken
  • bakje falafel

Kook aardappels en hutspot in 1 pan in ruim water en een groentebouillontablet gedurende 15-20 minuten. Voeg naar wens wat takjes peterselie toe aan het kookwater. Giet af (je kan het kookwater bewaren voor een soepje), verwijder de takjes peterselie en stamp fijn (eventueel een scheutje van het kookwater toevoegen). Breng op smaak met de kruiden. Bak de falafel in wat olie. Maak er naar wens de veganistische mosterd jus bij :

https://kookboekvanarja.nl/recept-artikelen/vegan-mosterd-jus/

 

Print Friendly

Beoordeling

  • (5 /5)
  • (1 Beoordeling)

Delen!