Soep met pistou
Pistou is de Franse versie van pesto (in plaats van pijnboompitten worden tomaten toegevoegd). De pistou gebruik je in dit recept om de soep goed op smaak te brengen; pistou ...
Pistou is de Franse versie van pesto (in plaats van pijnboompitten worden tomaten toegevoegd). De pistou gebruik je in dit recept om de soep goed op smaak te brengen; pistou ...
Nodig (6 personen): 1 stronk boerenkool, ongeveer 250 gr, gewassen en grof gesneden 1/2 knolselderij, ongeveer 250 gr, geschild en in blokjes 1 winterwortel, in blokjes 1 ui, in stukjes ...
Nodig voor de dressing: 3 eetlepels olie uit een potje zongedroogde tomaatjes op olie 1 eetlepel balsamicoazijn 1 flinke theelepel groene pesto 1 scheutje citroensap peper Dressing: Meng alle ingrediënten ...
Dit recept is een variant op een Hello Fresh recept. Het oorspronkelijke recept is met de pastasoort Casarecce, maar die pasta is wat moeilijk verkrijgbaar in de supermarkt. De roma-tomaten ...
Nodig, 2-3 personen: 100-150 gr pasta 1 courgette, in stukjes 1 rode paprika, in stukjes 1 ui, in stukjes 3 of 4 tomaten, in stukjes 1 groentebouillontablet 250 mil kookzuivel ...
Veganistisch hoofdgerecht voor 4 personen: Puree: 500 gr aardappels, geschild en in stukjes 500 gr knolselderij, geschild en in stukjes scheut olijfolie 1 groentebouillontablet peper, zout en nootmuskaat Paddenstoelenstoof: 15 ...
Nodig: 5-6 velletjes bladerdeeg, ontdooid 500 gr zuurkool 1-2 uien, in stukjes 1 bakje vleesvervanger, bijv. vega-spekjes of vega-rookworst (in stukjes) 2 theelepels kerriepoeder, of curry madras (Jonnie Boer) 3 ...
Nodig (2-3 personen): 500 gr zoete aardappel, geschild en in stukjes 500 gr hutspot groente 1 groentebouillontablet naar wens wat verse peterselie peper, zout, naar wens een snuf gemalen chilivlokken ...