Japanse noedels met spinazie en (visvrije) tonijn

Hoofdgerecht voor 2 pers., ook lekker koud als lunchsalade

  • 180 gr noedels, bijv. Hakubaku biologische authentieke Japanse noedels, verkrijgbaar bij Marqt
  • 150-200 gr verse spinazie, gewassen
  • 1 blikje tonijn, op olie, uitgelekt of 1 bakje visvrije tonyn van De vegetarische slager
  • 50 gr (of meer) zongedroogde tomaatjes op olie, in stukjes
  • scheutje citroensap

Kook de noedels volgens de aanwijzingen op de verpakking en giet af. Wok in een pan in wat olie van de tomaatjes de zongedroogde tomaatjes en het citroensap en voeg de noedels en de spinazie toe; wok nog even kort door. Voeg net voor het serveren de (visvrije) tonijn toe. Eventueel op smaak brengen met wat peper en zout.

Print Friendly

Beoordeling

  • (0 /5)
  • (0 Beoordeling)

Delen!