Vegan ‘Parmezaan’
Een gezonde, vegan smaakmaker met een kaasachtige smaak. Strooi dit over je salade, over je soep, over aardappeltjes etc. Nodig: 100 gr zonnebloempitten 4 flinke eetlepels edelgist 1 theelepel ...
Een gezonde, vegan smaakmaker met een kaasachtige smaak. Strooi dit over je salade, over je soep, over aardappeltjes etc. Nodig: 100 gr zonnebloempitten 4 flinke eetlepels edelgist 1 theelepel ...
Voorgerecht voor 2 personen. Nodig: 1 rijpe avocado, in kleine blokjes 2 eieren, hardgekookt, in kleine stukjes een paar stengels bosui, in ringetjes (+ wat extra voor de garnering) 50-100 ...
Nodig: 1 blikje tonijn, op olie, uitgelekt een halve appel, in kleine stukjes 2 stengels bosui, in kleine ringetjes een paar zongedroogde tomaatjes, in kleine stukjes scheutje citroensap 1 theelepel ...
Nodig: komkommer gerookte zalm roomkaas cocktailprikkers Voor de rolletjes: snijd met een kaasschaaf over de lengte van de komkommer repen. Besmeer deze met wat roomkaas, leg er wat gerookte zalm ...
Sladressing of pastasaus Nodig: 75 gr Roquefort, verkruimeld scheutje citroensap 125 ml crème fraiche 1/2 appel, geraspt handvol walnoten, in stukjes Meng de Roquefort met het citroensap en roer goed ...
Nodig: 30 gr basilicumblaadjes 50 gr Parmezaanse kaas, geraspt 30 gr pijnboompitten 1 teentje knoflook, fijngesneden 2-3 eetlepels olijfolie, extravierge peper voor de pestosaus: een flinke eetlepel crème fraiche Rooster ...
Nodig, 2-3 personen 150-200 gr rijst 600-800 gr roerbakgroente in stukjes, bijv. courgette, paprika, ui, wortel, champignons 1 flinke eetlepel mosterd 2 eetlepels tomatenketchup 1 groentebouillontablet 250 ml kookroom of ...
Nodig: 1 blikje artisjokharten, uitgelekt en gehalveerd ca. 5 zongedroogde tomaatjes, in stukjes ca. 10 basilicumblaadjes 1 eetlepel (vegan) mayonaise (alternatief: creme fraiche) snuf peper snuf gemalen chilivlokken optioneel: klein ...