Hoofdgerecht, 2 pers.
Nodig:
- 100-150 gr pasta
- 100-150 gr zalmfilet
- 1 rode paprika, in stukjes
- 1 kleine ui, in stukjes
- 1 teentje knoflook, fijngesneden
- 1 bakje Boursin Cuisine, of een pakje Boursin roomkaas + wat room
- 1 klein blikje mais
- peper, zout, olie
- een paar takjes verse basilicum
Bestrooi de zalm met peper en zout (of zalmkruiden) en bak of grill de zalmfilet in oven of koekenpan. Kook de pasta gaar. Bak in de wok in wat olie de paprika, ui en knoflook. Voeg toe de uitgelekte mais. Snij de gebakken zalmfilet in kleine stukjes en voeg dit toe aan het groentenmengsel. Doe de Boursin en de gekookte pasta erbij en roer goed door. Roer net voor het serveren de basilicum erdoor.
Beoordeel dit recept
0 Mensen Nominale dit recept
Gemiddelde score
(0 / 5)
Nog geen reacties