Nodig:
- 200 gr peultjes, afgehaald en in reepjes gesneden
- 1 rode paprika, in kleine stukjes
- 150 gr pindakaas
- 2 groentebouillontabletten
- 1 ui, in kleine stukjes
- 1 aardappel, in kleine stukjes
- 1 theelepel korianderpoeder
- 1 theelepel sambal
- 1 flinke scheut ketjap
- scheutje olie
- 1 teentje knoflook, fijngesneden
- eventueel komkommer en/of gefruite uitjes
Wok in een soeppan in wat olie de stukjes ui, paprika, aardappel en knoflook gedurende 5 minuten. Voeg daarna 1 liter water toe + de bouillontabletten, breng aan de kook en laat 10 minuten zachtjes koken. Voeg daarna korianderpoeder, sambal, ketjap, peultjes en pindakaas toe, roer goed door en laat nog eens 10 minuten zachtjes pruttelen. Serveer de soep in kommen en garneer met komkommer en/of gefruite uitjes.
Beoordeel dit recept
0 Mensen Nominale dit recept
Gemiddelde score
(0 / 5)
Nog geen reacties