Nodig:
- 300 gr broccoli roosjes
- 125 gr zachte geitenkaas
- ca. 10 zongedroogde tomaatjes, in stukjes gesneden
- 5-6 plakjes bladerdeeg of deeg voor hartige taart
- 3 eieren
- 250 ml kookroom of kookzuivel
- anderhalve theelepel gedroogde tijm
- peper, zout, paprikapoeder
- ovenschaal en boter om de schaal in te vetten
- naar wens een handvol ongezouten cashewnoten
Kook de broccoli gedurende 5 minuten, giet af en laat even afkoelen. Bekleed een ingevette ovenschaal met het deeg. Klop in een kom de eieren, room, tijm, geitenkaas, zongedroogde tomaatjes en de kruiden goed door. Schep de broccoli in de ovenschaal en schep hierop het eimengsel. Zet de schaal in een voorverwarmde oven op 200 gr gedurende 30-40 minuten. Garneer met de cashewnoten.
Beoordeel dit recept
1 Mensen Nominale dit recept
Gemiddelde score
(5 / 5)
Nog geen reacties