Hoofdgerecht, vegetarisch, 2-3 pers.
Nodig:
- 250 gr ravioli (koelvers)
- 500 gr roerbakgroente (bijv. champignons, ui, courgette), in stukjes gesneden
- 75 gr rucola + wat voor de garnering
- 2 eetlepels pijnboompitten (of 50 gr walnoten)
- oliijfolie, ongeveer 50 ml
- 5 eetlepels Parmezaanse kaas
- 2 teentjes knoflook, fijngesneden
- staafmixer
Doe in een hoge kom de rucola, pijnboompitten, olie, Parmezaanse kaas en 1 teentje knoflook. Pureer met een staafmixer en bewaar tot gebruik in de koelkast. Roerbak de groente in wat olie met 1 teentje knoflook. Kook de ravioli volgens de gebruiksaanwijzing op de verpakking. Giet de ravioli af en meng met de pesto en de groente. Garneer met wat rucola. Direct serveren.
Beoordeel dit recept
0 Mensen Nominale dit recept
Gemiddelde score
(0 / 5)
Nog geen reacties