Ongeveer 10 stuks.
Nodig (cake):
- 200 gr. zachte boter
- 200 gr. zelfrijzend bakmeel
- 200 gr. suiker
- 50 gr. cacaopoeder
- 1 zakje vanillesuiker
- 4 eieren
- snufje zout
- scheutje citroensap
Garnering
- 125 ml slagroom
- garnering
- koekvormpje (hartje)
Vet het cakeblik in met wat olie of boter. Meng de boter en de suiker en mix tot een glad mengsel. Mix één voor één de eieren erdoor. Voeg meel, cacaopoeder, vanillesuiker, zout en citroensap toe en mix nog even goed door. Vul het cakeblik met het beslag en bak in een voorverwarmde oven op 175-200 gr gedurende 60 minuten. Laat de cake goed afkoelen en snijd in dikke plakken. Druk met het koekvormpje het koekje uit de cakeplakken. Klop de slagroom. Besmeer de koekjes met slagroom en garneer.
Beoordeel dit recept
0 Mensen Nominale dit recept
Gemiddelde score
(0 / 5)
Nog geen reacties