Provencaals brood
Nodig: 500 gr (spelt)meel + wat extra voor de garnering 7 of 8 gr zout 1 zakje gist 2-4 (rode) uien, in stukjes 2-5 teentjes knoflook, fijngesneden 2 eetlepels gedroogde ...
Nodig: 500 gr (spelt)meel + wat extra voor de garnering 7 of 8 gr zout 1 zakje gist 2-4 (rode) uien, in stukjes 2-5 teentjes knoflook, fijngesneden 2 eetlepels gedroogde ...
Nodig (2 pers.): 2 grote uien, in stukjes 1 kleine winterwortel, in stukjes 1 eetlepel bloem 1 bakje vleesvervangers, bijv. vega kipstukjes 2 eetlepels appelstroop 2 plakken ontbijtkoek, in stukjes ...
Nodig (4 desserts): 2 rijpe handperen 200 ml slagroom 4 eetlepels suiker 1 zakje vanillesuiker 125 gr ricotta 250 ml witte wijn handjevol walnoten 4 theelepels honing Schil de peren ...
Nodig: 300 gr bloem 25 gr (room)boter 200 gr kwark zakje gist 8 gr suiker 5 gr zout 100 gr noten en/of pitten en/of gedroogd fruit wat boter voor het ...
Nodig: 400 gr (volkoren) tarwebloem 400 gr pompoen, in stukjes 1 zakje gist 7 gram zout 1 eetlepel gedroogde tijm 1-2 eetlepels olijfolie 50 ml handwarm water Kook de pompoen ...
Nodig: 250 ml yoghurt 250 gr aardbeien 1 banaan eventueel een scheutje honing ijsvormpjes Houd een handjevol aardbeien apart en snijd in kleine stukjes. Doe yoghurt, banaan, de rest van ...
Nodig (4 pers.): 1 kilo aardappels, geschild en in stukken scheutje melk klontje boter 1 rode kool, in reepjes gesneden en gewassen 1 appel, in kleine stukjes peper en zout ...
Ongeveer 10 stuks. Nodig (cake): 200 gr. zachte boter 200 gr. zelfrijzend bakmeel 200 gr. suiker 50 gr. cacaopoeder 1 zakje vanillesuiker 4 eieren snufje zout scheutje citroensap Garnering 125 ...