Valentijnscake

Nodig:

  • 125 gr (cake)meel
  • 100 gr boter, op kamertemperatuur
  • 100 gr witte basterdsuiker
  • 2 eieren
  • 2 eetlepels melk
  • 125 ml slagroom
  • rood fruit, bijv. frambozen of aardbeien
  • hartvormige bakvorm (Hema), 26 cm diam.

Klop boter en suiker tot een luchtig geheel. Voeg de eieren toe en mix dit een paar minuten goed door. Voeg cakemeel toe en mix nog even goed door. Vet de vorm in met wat boter en schep het beslag in de vorm. Bak de cake in een voorverwarmde oven (elektrische oven op 175 gr) in 45 minuten gaar.

Klop de slagroom (eventueel met wat suiker). Besmeer de afgekoelde cake met de slagroom en schep er het fruit op.

 

Print Friendly

Beoordeling

  • (0 /5)
  • (0 Beoordeling)

Delen!