Nodig, per persoon:
- 100-150 gr zalmfilet
- 1 kleine aardappel, geschild en in zeer kleine stukjes gesneden
- 1 tomaat, in stukjes
- 1 stengel bleekselderij, in stukjes
- 1 eetlepel Parmezaanse kaas
- 1 eetlepel pijnboompitten, even geroosterd in koekenpan of oven
- 1 eetlepel verse Italiaanse kruiden, bijv. oregano, dille, salie
- 1 scheut witte wijn
- peper en zout
- aluminiumfolie
- scheutje olijfolie
Neem een flink stuk aluminiumfolie en bestrijk het middengedeeltje met wat olijfolie. Leg hierop tomaat, aardappel en bleekselderij. Leg daarop de zalmfilet, bestrooi met peper en zout, Parmezaanse kaas, Italiaanse kruiden en de pijnboompitten. Giet er voorzichtig wat witte wijn overheen. Vouw de pakketjes goed dicht en zet op een bakplaat 15 minuten in een voorverwarmde oven op 200 gr.
Beoordeel dit recept
0 Mensen Nominale dit recept
Gemiddelde score
(0 / 5)
Nog geen reacties