Mini-kaasfondue van Camembert
Voor- of bijgerecht voor 2 pers. (ook lekker bij de borrel) Nodig: 1 Camembert kaasje (in spanen doosje) handvol walnoten 1 eetlepel honing om mee te dippen: brood, reepjes wortel ...
Voor- of bijgerecht voor 2 pers. (ook lekker bij de borrel) Nodig: 1 Camembert kaasje (in spanen doosje) handvol walnoten 1 eetlepel honing om mee te dippen: brood, reepjes wortel ...
Bijgerecht Nodig: 1 venkelknol 1 eetlepel witte wijnazijn 4 eetlepels olijfolie 50 gr veldsla 100 gr blauwschimmelkaas, in kleine blokjes 50 gr walnoten peper en zout eventueel wat groene kruiden, ...
Nodig, 6 stuks (bijgerecht): 1 potje gegrilde rode paprika’s ca 40 sperziebonen wat smeerbare kaas of tzaziki eventueel wat groene kruiden cocktailprikkers Laat de paprika’s uitlekken en snijd in 2 ...
Nodig: 200 gr pasta 1 bakje verse abrikozen 1 (rode) ui, in stukjes een paar takjes verse basilicum 1/2 potje (of meer) blokjes witte kaas op olie Kook de pasta ...
Bijgerecht Nodig, per persoon: 1 tomaat 1 hardgekookt ei wat saus, bijv. knoflooksaus (of olijfolie met wat kruiden zout ter garnering wat groene kruiden 2 pollepels om het insnijden van ...
Bijgerecht of lunchsalade, vegetarisch Nodig: 200 gr Freekeh (geroosterde groene tarwe, verkrijgbaar bij de supermarkt) restje groente en kaas: bijv. tomaten, gekookte sperziebonen, ui, feta een paar hardgekookte eieren, in stukjes ...
Nodig: 200 gr (gemengde) sla ongeveer 10 aardbeien, gewassen en gehalveerd handjevol walnoten 1 avocado, in stukken eventueel wat ui en/of wat gedroogde bieslook dressing: 3 eetl olijfolie, 1 eetl ...
Nodig: 1 grote bloemkool 500 gr (in de schil) gekookte aardappelen 250 ml kookroom 100 gr geraspte kaas nootmuskaat, peper en zout 1-2 eetlepels gedroogde bieslook grote pan Verwijder het ...