Zuurkoolkoekjes
Bijgerecht voor 4 pers. Nodig: 500 gr vastkokende aardappels 250 gr zuurkool, uitgelekt 3 eieren 60 gr zelfrijzend bakmeel 100 ml melk wat verse bieslook, fijngesneden 100 gr geraspte kaas ...
Bijgerecht voor 4 pers. Nodig: 500 gr vastkokende aardappels 250 gr zuurkool, uitgelekt 3 eieren 60 gr zelfrijzend bakmeel 100 ml melk wat verse bieslook, fijngesneden 100 gr geraspte kaas ...
Nodig, 2 pers.: 100 gr parelcouscous 75 gr feta, in kleine blokjes 2 tomaten, in kleine stukjes een paar zongedroogde tomaatjes op olie, in kleine stukjes wat blaadjes verse munt ...
Nodig: 200 gr pasta, gekookt 1 blikje zalm, uitgelekt en eventuele graatjes verwijderd 1 ui, in kleine stukjes wat blaadjes verse basilicum scheut olijfolie peper naar wens: olijven, tomaten, kappertje, ...
Nodig: 450 gr erwtjes (diepvries) half zakje rucola potje blokjes witte kaas op olie wat peper Kook de erwtjes volgens de aanwijzingen op de verpakking. Laat afkoelen en meng met ...
Nodig, bijgerecht voor 4 personen. 8 plakjes geitenkaas 8 vellen filodeeg 8 druppeltjes olijfolie 8 druppeltjes honing krop sla Voor de dressing: 2 eetlepels balsamico azijn 4 eetlepels olijfolie 1 ...
Twee gezonde dipsauzen voor zomerse avonden. Maak de dips ruim van te voren zodat de kruiden goed kunnen intrekken. Muntdip: 200 gr kwark 1-2 teentjes knoflook, geperst wat takjes verse ...
Nodig: 1 klein rond (zelfgebakken) brood 4 eetlepels olijfolie 1 eetlepel mosterd 1 eetlepel gedroogde Italiaanse of Provencaalse kruiden een paar plakjes kaas, in reepjes eventueel wat verse basilicum aluminiumfolie ...
Deze courgettesalade kan koud of lauwwarm geserveerd worden. Nodig: 1 courgette scheutje olijfolie eventueel wat knoflook, geperst pijnboompitten, geroosterd geraspte Parmezaanse kaas verse bieslook peper en zout Snijd met een ...