Kerriezuurkool
Broodje met kerriezuurkool en vega rookworst Nodig voor 4 broodjes: 4 verse broodjes 500 gr zuurkool, afgespoeld en uitgelekt 1 eetlepel kerriepoeder (of de curry madras kruiden van Johnny Boer) ...
Broodje met kerriezuurkool en vega rookworst Nodig voor 4 broodjes: 4 verse broodjes 500 gr zuurkool, afgespoeld en uitgelekt 1 eetlepel kerriepoeder (of de curry madras kruiden van Johnny Boer) ...
Nodig: 200 gr bruine linzen, gekookt (pot, blik) 1 ui, in kleine stukjes 1 rode paprika, in kleine stukjes 1 bakje champignons, in plakjes eventueel een paar tomaten, in stukjes ...
Lunch- of bijgerecht. Nodig voor 4 stuks: 4 harde broodjes 200 gr spinazie (diepvries) 1 ui, in kleine stukjes wat zongedroogde tomaatjes, in stukjes stukje kaas naar wens, in kleine ...
Nodig: Rucola Witte druiven Blokjes witte kaas Walnoten Ui, in stukjes Voor de dressing: 4 eetlepels olijfolie, 1 eetlepel witte wijn azijn, 1 eetlepel honing, 1 eetlepel mosterd Klop de ...
Nodig: 500 gr sperziebonen blik witte bonen (bijv. cannellinibonen), 400 gr, afgespoeld 1 grote vleestomaat, in stukjes 1 grote, ui, in stukjes wat blokjes kaas naar wens (bijv. 100 gr. ...
Nodig, 2-3 pers. 250 gr pasta 500 gr broccoli 1 rode paprika, in kleine stukjes 1 ui, in kleine stukjes 2 teentjes knoflook, fijngesneden 100 gr geraspte (Parmezaanse) kaas 1 ...
Nodig, per persoon: 150 gr vis (bijv. zalm of kabeljauw) 50 gr gekookte rijst of geraspte aardappels handvol zeekraal wat uiringen klein plakje jong belegen kaas theelepel olijfolie theelepel witte ...
Nodig: 500 gr uien, grof gesneden klontje roomboter 2 groentebouillontabletten stokbrood geraspte kaas 20 gr bloem eventueel wat kruiden voor de garnering Bak de uien in de roomboter totdat ze ...