Zomerse pastasalade met gerookte forel
Nodig: 100 gr pasta 100-150 gr gerookte forel, in stukjes 3 tomaten, in stukjes 3 bosuitjes, fijngesneden voor de garnering wat bieslook of rucola 1 eetlepel citroensap 2 theelepels honing ...
Nodig: 100 gr pasta 100-150 gr gerookte forel, in stukjes 3 tomaten, in stukjes 3 bosuitjes, fijngesneden voor de garnering wat bieslook of rucola 1 eetlepel citroensap 2 theelepels honing ...
Nodig: 1 pak brooddeeg 2 blikjes tonijn (uitgelekt) of 150 gr gorgonzola in stukjes (eventueel een half zakje geraspte kaas als je tonijn gebruikt) 3-4 tomaten, in stukjes 1 ui, in ...
Nodig: 250 gr bloem 2 eetlepels olijfolie theelepel zout zakje gist (7 gr) 150 ml warm water ingredienten voor de topping: bijv. zongedroogde tomaatjes, kaas, olijven, ui, groene kruiden etc. ...
Kaaslolly’s: restje geraspte kaas, wat kruiden (bijv paprikapoeder en Italiaanse groene kruiden), bakpapier, cocktailprikkertjes (even in koud water gelegd) Meng de kaas met de kruiden. Leg op het bakpapier hoopjes ...
Nodig, voor 4 amuseglaasjes: 1 bakje selleriesalade 1 appel, geschild en in kleine stukjes 2 flinke theelepels groene pesto 1 theelepel (Italiaanse) groene kruiden peper, paprikapoeder verse bieslook pijnboompitten of ...
Nodig (12 stuks): 250 gr zelfrijzend bakmeel 2 theelepels bakpoeder 200 ml melk 1 ei 1 ui 1 paprika peper, zout, paprikapoeder 1 eetlepel groene (Italiaanse) kruiden 1/2 zakje geraspte ...