Andijviesoep
Voorgerecht, vegetarisch, 4 pers. Nodig: 500 gr gewassen en gesneden andijvie 1 aardappel, geschild en in stukjes 100 gr smeerkaas of zachte geitenkaas eventueel wat ui en wat knoflook, fijngesneden ...
Voorgerecht, vegetarisch, 4 pers. Nodig: 500 gr gewassen en gesneden andijvie 1 aardappel, geschild en in stukjes 100 gr smeerkaas of zachte geitenkaas eventueel wat ui en wat knoflook, fijngesneden ...
Nodig: pitabroodjes vegaburgers, bij voorkeur de MC2 burgers van De Vegetarische Slager erwtjestapenade, zie http://kookboekvanarja.com/2014/05/29/tapenade-van-erwtjes-en-geitenkaas/ olie of boter wat gesneden tomaat, sla, ui, komkommer eventueel wat mayonaise of ketchup Snijd ...
Voor bij de borrel, vegetarisch Nodig: 1 zak Nacho-Cheese tortillachips 1 halve rode paprika, in kleine stukjes 1 kleine ui, in kleine stukjes 50-100 gram geraspte kaas eventueel wat groene ...
Hoofdgerecht, 3-4 pers., vegetarisch Nodig: 1 kg aardappels, geschild en in stukjes 1 knolselderij, geschild en in stukjes 1 winterwortel, geraspt 1 ui, in stukjes 1 groentebouillontablet peper, zout, nootmuskaat ...
Hoofdgerecht (1-2 pers.) of bijgerecht (3-4 pers.), vegetarisch Nodig: 200 gr snijboontjes of sperzieboontjes, in stukjes 200 gr (winter)wortel, geraspt 1 blikje artisjokharten, in stukjes 200 gr (kastanje)champignons, in plakjes ...
Nodig voor 8 stuks: 100 gr geraspte kaas 1 ei wat kruiden, bijv. peper, paprikapoeder, oregano Meng kaas en ei en voeg de kruiden toe. Leg met een lepeltje steeds ...
Bijgerecht, vegetarisch Nodig: 400 gr cherrytomaatjes, rood en/of geel blik linzen, 400 gr 150 gr blauwe bessen een paar takjes verse basilicum 1 eetlepel mosterd 1 eetlepel balsamicoazijn 5 eetlepels ...
Voor op stokbrood of op een toastje, ook lekker als amuse, vegetarisch Nodig: 400 gr erwtjes (bijv. biologische tuinerwten, diepvries AH) 125 gr zachte geitenkaas 1-2 teentjes knoflook, fijngesneden 1 ...